Cartofi țărănești cu ceapă de Pericei

cartofi_taranesti_cu_ceapa_06821000 Ingrediente

1 Kg cartofi

4 cepe mari roșii

2-3 căței usturoi

ulei, sare, piper, 1 foie dafin, cimbru uscat.

        Cartofii curățați și tăiați în bucăți potrivite se pun la fiert. Separat într-un vas (dacă ai vas de tuci e ideal ) se călește ceapa tăiată mai mare, se adaugă sarea, piperul, dafinul și usturoiul tăiat mărunt. Cartofii când sunt fierți (dar să nu se zdrobească) se strecoară și se pun peste ceapa călită, acum adăugam și cimbrul. Se amestecă cca 30 secunde la foc mic. Dacă dorești, când călești ceapa poți adăuga și cârnați de casă afumat tăiat bucăți. Se serveste cald. 

POFTĂ BUNĂ !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *