Tocăniță de pui cu ceapă de Pericei

tocanita-pui-655x360
Ingrediente
   500 gr ceapă de Pericei
   300 gr carne de pui ( pui întreg, pulpe pui, aripioare, ce vrei tu )
   3 linguri ulei
   4 roșii decojite
   200 ml suc de roșii
   piper, sare, 
   1 frunză de dafin
   2-3 căței usturoi
   frunze de pătrunjel
Mod de preparare            Se curăță ceapa, se spală și se taie cubulețe. Se călește în cele 3 linguri de ulei până devine sticloasă. Peste ceapa călită se adaugă carnea de pui  care în prealabil se rumenește până devine aurie. Se pune sucul de roșii, roșiile decojite, condimentele(sare, piper, dafin, și usturoiul) și se lasă la foc potrivit. Când e gata se pune deasupra frunze de pătrunjel tăiate mărunt. POFTĂ BUNĂ!!!!                 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *