Frigărui de pui cu ceapă de Pericei

Ingrediente piept de pui- jumătate de piept de pui somon afumat- 100 gr- bucată întreagă ardei gras rosu- ½ buc ardei gras - ½ buc ceapă roșie- 1 buc mai mare dovlecel- 4 rondele ulei de măsline- o lingură sare, piper- după gust oregano uscat- o linguriță bețițoare de bambus pentru frigărui   Tăiați pieptul de pui și somonul afumat în cubulețe de cca 2 cm și ardeiul gras la aceleași dumensiuni cum a-ți tăiat carnea de pui și peștele, ceapa roșie o tăiați în patru, iar feliile de dovlecel în jumatate.Puneți carnea de pui, peștele și legumele alternativ pe bețișoarele de bambus. Când am terminat de pus pe bețișoare carnea, pestele, ardeiul, ceapa, dovlecelul, ungem cu ulei de măsline pe toate părțile, deasupra presărați oregan uscat și condimentați cu sare și piper. Întoarceți frigăruile pe toate parțile, să se rumenească uniform Se pot prepara pe orice fel de grătar electric sau afară la iarbă verde, dar și în tigaie cu capac specială pentru grătare sau la cuptor în tavă. Pentru un plus de gust se pot adăuga și alte legume roșii, castraveți sau puțină slănină ori kaizer și chiar ciuperci.       POFTĂ BUNĂ !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *