Suc de ceapă cu miere de albine

     Rețetă din suc de ceapă cu miere de albine 

Rețetă care este foarte bună în amelioararea circulației sanguine a bolilor cardiovasculare dar și în cazuri de răceala sau gripă.

Compoziție: 1 kg ceapă roșie, 300 g miere de albine din floră montană( de preferință).       Preparare: ceapa se curață, se spală și se dă prin storcatorul de fructe, obținându-se aproximativ 600 ml suc de ceapă care se pun într-o sticlă curată și se amestecă bine cu mierea. Se păstrează la figider.       Mod de dministrare: se iau câte 150 ml pe zi, câte 50 ml înaintea sau în timpul meselor principale, timp de o lună, cu o saptamană pauză. După aceea se recomandă serii de câte o lună, de 2 ori pe an, primavara și toamna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *